Friday, September 19, 2014

Kedudukan Ranking Alexa Terkini

Assalamualaikum...

Alhamdulillah. Kerja keras nampak sikit hasil. Kedudukan terkini blog Ainim Rashihah ni..ada kat SINI. Syukur..walaupun rasa nak pecah kepala dok fikir idea nak update blog tapi adalah juga nampak hasilnya. 
Masih jauh lagi perjalanan nak sampai ke tahap yang diinginkan tapi masih boleh tersenyum sebab ada juga perubahan. Korang, thank you so much kerana bantu aku untuk naikkan ranking blog. Macam mana bantuan korang? Dengan kerajinan dan tidak jemu korang singgah bertandang ke blog picisan ni yang bantu aku untuk perbaiki ranking.

Oh ya..kedudukan sebelum ni ada kat SINI. Aku harap dapat tunaikan harapan Kak Mia Liana untuk lihat kami berjaya dengan blog masing-masing. Insha Allah, akan aku usaha sebaik mungkin.

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. alhamdulillah, cantik dah nombor tu.. kecikkan sikit je lagi.. all the best dear..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah pagi sabtu Ainim....Allahamdulillah dan tahniah Ainim....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah yer ainim berkat kerja keras ainim...^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah Ainim..ranking Alexa blog kita memang teruk sekarang ni...Alhamdulillah masih sempat berblogging..itu yang penting..he..he

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH... :D
    Shad datang blogwalking blog sponsor ga kak mia, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ainim.. Datang melawat blog sponsor dari GA Mialiana..
    Wah! Dapat bawah 1000 rank di Malaysia.. Tahniah! ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

My friend say: