Thursday, September 25, 2014

iPhone 6

Assalamualaikum...

Selamat tengah hari. Siapa kat sini penggila barangan Apple? Aku? Haruslah tak. Non mampu katanya. Hahaha
image : Google
Okay...sebenarnya nak cakap sikit pasal iPhone 6 yang menjadi buah mulut penggemar gajet ni. Maklumlah, semalam baru je terdengar berita produk iphone 6 yang diseludup di China telah dirampas oleh pihak berkuasa di sana. Diseludup dari Hong Kong pulak tu. Isk isk isk... Gilanya manusia zaman sekarangkan? Punyalah gila dengan gajet Apple sampai sanggup ambil tindakan bodoh begitu.

Oh ya..dah alang-alang cakap pasal iphone 6 ni, tadi aku ada ternampak dalam Groupon pun dah available tau. Harga dalam RM3k++. Berpinar mataku tengok harga. Hmm..xpe lah, duit banyak tu boleh dah nak pergi jenjalan ke Korea. #EH? Hahaha

Haa...korang dah tengok ke ciri-ciri latest iphone 6 yang digembar gembur sebagai terbaik tu. Aku takde nak share kat sini sebab tak pandai nak elaborate ciri-cirinya. Jom klik SINI untuk ketahuinya. Manalah tahu, kot-kot korang pun berminat juga dengan iphone ni dan ada simpan hasrat nak beli. Wow..tahniah la kalau berjaya beli nanti ya.

Okay...till we meet again

13 comments:

  1. iPhone6 yang menjadi idaman hati ku...

    ReplyDelete
  2. Abe teringin jugak nak beli.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Klau mampu blh la tpi lya x da keperluan pun nak bli ni hhee ckup la mna yg ada skrg ni hhee

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ainim...teringin juga tapi rasa2nya tak mampu nak beli...hehe

    ReplyDelete
  5. sejak kuar je ip6 ni, nmpk sgt ngada ip5s i mula menunjuk perangai. asyik2 hang ada makna ler tu...

    ReplyDelete
  6. hahaha..kannn...3ribu tu cukup sangat2 dah nak pergi korea.

    ReplyDelete
  7. wahh bestnya kalau ada orang bagi yang ni :)

    ReplyDelete
  8. mahal sangat la.. tunggu tahun depan la baru beli

    ReplyDelete
  9. tadi tertengok video di fb iphone ni mudah melentur..

    ReplyDelete
  10. erm..tak beli kot...tapi kalau diberi, memang nak la...hehehe

    ReplyDelete
  11. tgk harga dah berpinar mata ... klu dpt hantaran kahwin , gamer lah sis oiii .

    ReplyDelete
  12. beli lappy baru buat blogging lagi berbaloi2 kot..hehehe.

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads