Tuesday, September 09, 2014

Happy Birthday Amirah

Assalamualaikum...

Entri ni kesinambungan teaser semalam kat SINI. Sebenarnya, aku update kat ofis semalam, take 5 je pun. Jadi haruslah tak sempat nak taip panjang-panjang..Jadi, balik rumah siap-siap taip. Boleh bercerita dengan tenang. Ewah
Allah Selamatkan Kamu, Allah Selamatkan Kamu, Allah Selamatkan Amirah Sulaiman, Allah Selamatkan Kamu. Yeay...tiup tiup lilin. Tapi lawaknya kami ahad lepas bila Amirah potong kek dulu sebelum tiup lilin. Haa..kau ada? Ini kes excited punya pasal.


Hari ini 9 September 2014, genaplah umur owner ShawlByVSnow, Amirah Sulaiman 23 tahun. Alhamdulillah. Eh? Kenapa aku macam beriya je nak buat entri ni? Haa..sebab aku memang sayang kat Amirah ni. Mira ni dah la baik budaknya. Maybe sebab aku dah jadi pelanggan setia VSnow kot dan kenal dengan Mira ni. 


Tambahan pulak, advance birthday celebration ni aku dan geng #VSnowAngels yang plan. Kami collect duit dan beli hadiah serta kek. Memang plan nak surprise Mira pun. Gigih tau, datang dari jauh semata-mata nak celebrate birthday lady boss kita ni.
Ni kira antara aktiviti kami as #VSnowAngels la juga. Even simple je event tengah hari tu, tapi tetap meriah sebab kami semua ni jenis kecoh. Nak pulak bila time bergambar, hiruk pikuk butik tu dengan suara kami. Nasib lady boss sporting. Gitu. 

Dah..itu je nak cerita. Selebihnya, jom layan gambar selfie kami. Hahaha






 
Okay...till we meet again

8 comments:

  1. Happy birthday owner ShawlByVsnow.. Hihihi..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir...semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan...aamiin

    ReplyDelete
  3. waa bestnye umur muda dh berjaya jd businesswoman

    ReplyDelete
  4. Sama dgn tarikh birthday abg lya 9.9 hhee

    ReplyDelete

My friend say: