Friday, September 12, 2014

Genap Seminggu Dating Dengan Sally

Assalamualaikum...

Selamat pagi. Cerita ni ala-ala dah basi tapi nak juga share gambar dengan Cik Sally kita. Saja je aku lambatkan post entri ni sebab aku tahu mesti Sally akan up entri dulu. Korang mesti dah tahukan apa yang kami dok makan dan minum hari tu. Haa..tak yah cakap banyak, jom layan gambar sikit.






Gaya kami posing tu lebih kurang je kan? Haaa..nanti kami nak dating lagi. Bila tu? Tungguuuuuuu

Okay...till we meet again

9 comments:

My friend say: