Tuesday, September 02, 2014

Dah Habis Cuti Rupanya

Assalamualaikum...
Image: Google

Eh..tak sedar dah habis cuti 3 hari rupanya. Macam best je kan cuti 3 hari. Banyak aktiviti boleh buat. Hehehe..


Dah mula kerja balik dah. As usual, pepagi buta ni entri pun simple dan ringan je la ya. Kang berat mata memandang, berat lagi hati nak membaca. Nangis tepi meja kang. Hahahah....okay la, sekian sesi merapu pepagi buta. Saja je nak report duty kat blog. By the way, pepagi ni dah busy dengan orientation. 

Jumpa lagi...

11 comments:

  1. kalau dapat cuti lagi kan best,,,hehe

    ReplyDelete
  2. kerja3 :) cuti rasa singkat je ka..dayah pun dah nak blik uni..huhu

    ReplyDelete
  3. seronok bercuti ye Ainim, 3 hari kan :)

    ReplyDelete
  4. Akak hari minggu dan isnin cuti...hari ni dah mula kerja dah..hehe

    ReplyDelete
  5. Salam Isnin ya...bila cuti panjang sikit mood nak kerja balik tu lambat sikit datang ya..he..he

    ReplyDelete
  6. sempat jugak akak pepagi update seketul lapor diri..
    bila turn husna plak nih nak update at least satu sehari?? :p

    ReplyDelete

My friend say: