Thursday, September 18, 2014

Currently Addicted To MAMACITA

Assalamualaikum...

Take 5 kejap boleh? Penatlah tengok sistem, pastu key in lagi. Adoi..pinar mata kita tau.
Just nak share dengan korang apa yang aku suka sangat sekarang ni. Kalau Sally Samsaiman kita tegar dengan CNBLUE beliau, akaknya ini pulak tegar dengan SUPER JUNIOR. Hihihi..kami kan minat K-Pop..erk?! Tapi aku cuma Super Junior je la ya..yang lain tak minat tapi tau la juga.

Memandangkan Super Junior baru je keluar dengan album ketujuh (7jib/ 7집), makanya setelah 2 tahun berlalu, aku gigih kembali mendengar lagu-lagu dorang ni. Ye la, Leeteuk masuk army, SuJu takde album baru. Tapi leader dah keluar, wajib ada album baru. Kalau korang pernah dengar lagu MAMACITA, tu Super Junior la yang nyanyi.

Kat gambar tu list lagu untuk album ketujuh tapi dalam semua tu aku paling suka lagi 백일몽 [Evanesce]. Lagu ni best kot..nak explain pun tak reti. Tapi aku dengar lagu ni kat ofis je la. Kat rumah takde maknanya aku nak dengar. Banyak benda lain lagi nak kena buat..tak sempat kekdahnya. Hihihi

So..currently addicted la kiranya ni. Pada aku, sekadar minat tak salah asalkan jangan melampau sampai ko lupa diri, lupa agama dah. Itu namanya obses melampau. Kan? Eh..dah 5 minit..baiklah..sekian.

Okay...till we meet again
p/s; apa la nak makan buka puasa nanti ya?

9 comments:

  1. akak pun nak dengar jugaklah, best sangat ker? sebab akak minat superjunior... he he he...

    ReplyDelete
  2. i love mamacitaa..terkedek2 ketuk kepala..hehe..btoi ckp akk..jgn terlampau obses sudah itu yang penting =)

    ReplyDelete
  3. Muz bab K-Pop ni tak tau sgt.. Hehe...

    ReplyDelete
  4. yaaaabedabedu finally teuki keluar pun dari army.. tengok MV sengih sengih part teuki..
    bias CT teuki tu..
    aaa ay yayayaya...

    deman mamacita - winner : empty and 2pm - go crazy :D

    ReplyDelete
  5. korang memang...... hihihi.... mama hampeh tak tahu langsung

    ReplyDelete
  6. Lya dah lma x menceburi korea2 ni hihihi teringat zaman bljr dulu aktif gila dgn korea

    ReplyDelete
  7. okay...nak download jugak la...hahaha...sebab dah settle download album WAVE CNBLUE :)

    ReplyDelete

My friend say: