Thursday, September 18, 2014

CPUV Yang Menari-nari Di Blog

Assalamualaikum...


Kali ni nak membebel sikit pasal CPUV. Rasanya awal bulan haritu dah update berapa CPUV yang aku dapat. Alhamdulillah, ada lagi dua CPUV yang baru masuk. Syukur..

Sekarang ni dah banyak dah credited dan tinggallah beberapa lagi yang masih dalam status On-Going. Ehem...kalau korang nampak, sudi-sudikanlah klik ya. HIhihihi..aku memang gigih sikit dengan Nuffnang ni. Mungkin sebab dah lama kot dengan mereka ni.

So...walaupun pendapatan takdelah hebat mana kalau nak compare dengan blogger lain, at least adalah juga sedikit untuk dikumpul. Kata orang, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Apa yang penting kena bersabar dan jangan putus asa ya.

Kepada mereka-mereka yang merungut jarang dapat CPUV, jangan putus asa ya. Cuba cari langkah atau petua terbaik untuk dapatkan CPUV yang konsisten daripada Nuffnang. Kadang walaupun korang kata dah ikut semua step, tapi mungkin ada yang masih boleh diperbaiki. Aku ni pun sama je. Cuma mungkin aku ni dalam dengan Nuffnang, so dah terbiasa dengan dapat tak dapat CPUV ni.

Okay...till we meet again

10 comments:

My friend say: