Thursday, September 18, 2014

Breakfast Di Petang Hari?

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Ini cerita petang semalam. Kisahnya aku ni lapar sebab tengahari makan yang ringan-ringan buat lapik perut. Nak jadi cerita, aku ni dok menggagau kat tempat sendiri tengok makanan yang banyak tapi takde satu pun yang memikat hati ni makan. Padahal tengok orang lain makan best je.

So...tetibe je aku dapat idea pelik lagi tak pernah aku tengok orang buat tapi aku nak buat. Nak tau apa dia? Scroll ke bawah sikit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ni namanya aku pun tak tau. Tapi yang kepingan tu namanya weet bix. Aku pernah share dalam Wordless Wednesday beberapa bulan yang lepas. Aku campurkan dengan susu pekat dan strawberry jam. Haa..dah campur pastu gaulkan tapi last2 tak habis makan sebab manis. Aku lemah sikit kalau manis-manis ni. Adoiiii

Tapi bolehlah diterima tekak sebab weet bix tu sedia tawar. Cuma kalau korang nak try, aku cadangkan korang jangan letak strawberry jam sebab susu tu dah sedia manis tapi korang taburlah milo ke atau serbuk vico cereal tu. Rasanya lagi sedap kot.

Okay...till we meet again

8 comments:

  1. Susu pekat ngam stoberi jem je... air xde ek?

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing...bolela cuba2 nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la mama tapi jangan manis sangat ek

      Delete
  3. Assalamualaikum Ainim....wahh...nampak sedap jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap memang sedap tapi manis sangatlah pulak

      Delete

My friend say: