Tuesday, September 30, 2014

Berkursus Lagi

Assalamualaikum...

Selamat pagi. Sorry semalam langsung tak update. Mak tak sihat, jadi semalam agak sibuk sedikit. Masuk ofis pun lambat..amik time off. Nasib boss faham.


Hari ni dan esok aku berkursus lagi. Maklumlah, dah hujung tahun, kena juga lengkapkan training hours. Kang macam tak aci je, jaga training tapi training sendiri tak cukup. Hmm...tak mo tak mo. Minta maaf bebanyak ye...sedang cuba adjust masa untuk blog walking dalam seminggu dua ni. 


Sejak sakit perut dua minggu lepas lagi aku perasan aturan blogging aku dah macam kelam kabut sikit. Hmm...sorry ye kengkawan. Nanti aku kunjungi blog korang ye. Jangan serik datang blog ni dah la ya. 


Oh ya, kepada peserta giveaway Kak Mia Liana yang dah follow blog ni, thank you ya semua. Nanti aku balas kunjungan dan follow back blog korang ya.

Okay...till we meet again

p/s: Entri auto-publish lagi

7 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi Ainim...semoga emak Ainim cepat sembuh dan selamat berkursus....

    ReplyDelete
  2. take care anim..selamat berkursus..semoga bonda anim segera sembuh seperti sediakala ye..amin

    ReplyDelete
  3. Takpe, kursus untuk tambah pengetahuan

    ReplyDelete
  4. Dulukan pekerjaan yang hakiki tu dulu yer ainim... blogging nie boleh bila2 ada masa jer pun... :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads