Friday, August 08, 2014

Voucher Daripada Zalora

Assalamualaikum...

Dah makan tengah hari? Alhamdulillah, dapat juga makan nasi kandar tadi. Tunaikan hasrat katanya.
Ni cerita beberapa hari yang lepas. Dapat voucher daripada pihak Zalora. Nilainya RM50. Nampak sikit tapi kalau nak beli apa-apa barang tu bolehlah kurang sikit membayarkan. Hajat dihati nak beli bag tapi masih berfikir-fikir nak beli beg apa. Bukan nak tambah koleksi pun tapi mak pesan supaya beli beg lain untuk bawa pegi ke pejabat

Haritu masa beli bag baru kat Charles and Keith tu, mak kata sayang kalau pakai hari-hari pergi pejabat. Dah la aku ni setahun sekali pun susah nak beli bag. Aku ni jenis, kalau dah beli satu, bertahun akan pakai sampailah lunyai beg tu. Kononnya nak jimat. Aku ni pula perangai tak suka salin-salin bag. Kalau dah satu beg tu, tu je la yang akan aku guna.

So, bila dapat voucher ni, maka berkenanlah hasrat nak beli beg. Jadi, beg apa yang aku nak beli tu, masih lagi dalam peringkat memilih. Tapi rasanya yang sesuai nak bawa ke pejabat la. hehehe. Rasa-rasa beg style macam mana yang sesuai ye?

Okay..till we meet again

22 comments:

  1. Replies
    1. memang best syira tapi confuse nak pilih

      Delete
  2. Allhamdulillah rezeki tu dek... :) salam kenal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak Sheila. Salam perkenalan juga

      Delete
  3. asslmkm kak.. kita pun ada jgk dapat. tak tau nak shopping apa kat sana.. tgh dok fikir2 jgk ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Iola..memang best tapi nak pilih tu confuse sikit

      Delete
  5. wah untungnye dapat voucher zalora.

    salam singgah dari follower #537

    ReplyDelete
  6. tahniah sis:) baru jenguk blog qilah..qilah pun beli hbag,hihi

    ReplyDelete
  7. occay..dah boleh shopping...yeayy

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...
    rezki tu...Salam lebaran dari bunda..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki dari Zalora :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...murah rezeki...semoga murah rezeki selalu...^_^

    ReplyDelete
  11. Wah memang terbaik kalau dapat baucer nie dik...
    Belanja besar

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads