Tuesday, August 05, 2014

Tersangkut CPUV Di Bulan Ogos

Assalamualaikum...

Selamat petang semua. Kali ini masih lagi perihal Nuffnang. Tadi terbuka akaun Nuffnang. Sekali terperasan kat earning ada tersangkut 3 CPUV untuk bulan Ogos. Alhamdulillah. Tak sangka awal bulan Nuffnang sudi bagi. Syukur.

Tapi ada yang pelik sikit sebenarnya. Sebab kalau korang perasan yang Mayfair Bodyline tu kan ada dua. Haa...perasan tak perasan tak? Aku pelik sebenarnya. 2 CPUV untuk blog yang sama dan pada tarikh yang sama. Earning yang dapat pun sama amaun. So, apakah ada error kat situ? Ke memang saja bagi double. Eh? 

Apa pun, harapnya CPUV ni bertahan lama la sikit ya. Terima kasih Nuffnang. Sudi bagi kat kita.

Okay...till we meet again



19 comments:

  1. ehhh sama la kite. pelik gak dapat sekali 2,, padahal tarikh yg sama2..

    tahniah ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Nadyya..tapi harap takdelah error ke apa kan

      Delete
  2. alhamdulillah..akak takde satu pun sangkut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah kak, nanti ada yang sangkut tu

      Delete
  3. samalah kita akak yang Mayfair Bodyline tu...tahniah akak...rezeki hehe...alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  4. wow, tahniah dear... mama langsung.. lesu ...

    ReplyDelete
  5. Asslmkm kak.. Waaa.. Bestnya.. Tahniah.. Rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-) wowww lekat lagi besttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya Montana. Insha Allah akan cuba yang terbaik utk berkongsi ilmu di blog ini

      Delete
  7. selamat hari raya aidilfitri...salam ziarah pertama kali di sini

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...murah rezeki ainim...^_^

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads