Saturday, August 23, 2014

Terima Hadiah Segmen Anjuran Mialiana.com

Assalamualaikum...

Hujan di petang hari. Lewat betul baru sempat nak buka blog. Padahal ada je kerja yang tak setel lagi hari ni.

Okay...kali ini aku nak share hadiah yang aku menang selepas join segmen yang blogger Kak Mia Liana anjurkan. Menang pulak headphone. Apa lagi..lompat bintang 100 kali sebab happy. Aku memang ada hajat nak beli headphone tapi alang-alang dah menang, kira save budget la. Alhamdulillah. Rezeki berblog katanya.

Camane rupa headphone tu? Haa..tengok kat bawah tu. Siap dah pakai terus tu. Test kat pc office. Sound dia sedap giler. Memang puas hati la guna. Hehehe.. Warna tu warna kegemaran. 

Terima kasih kak Mia. Suka sangat headphone ni. Sekarang ni pun tengah guna dok dengar lagu. Hihihi

Okay...till we meet again

15 comments:

My friend say: