Tuesday, August 12, 2014

'Terhilang' Sekejap

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi semua. Alhamdulillah, dapat juga update blog hari ni. Syukur. Kalau korang perasan, since hari sabtu sampailah semalam tak berapa aktif sangat. Bukan tak nak update tapi terlalu sibuk. Ahad malam balik dari open house tetibe migrain la pulak.

Korang faham je la, kalau dah kena migraine, satu apa kerja pun tak menjadi tambah orang macam aku ni yang ada special case ni, lagilah. Adoi, sampai pukul 430am boleh terjaga sebab sakit. Sudahnya, sampai ofis pergi klinik jawabnya. Hasilnya blood pressure masih lagi rendah. Migraine sudah tentulah.

Doktor bagi time off sebab aku tak nak MC. Drive pun dalam keadaan sakit kepala. Uih..memang tak selesa. So, begitulah sebab kenapa aku tetibe terhilang dari blog. OH ya, pagi ahad sempat update satu entri je. Takpe, memandangkan banyak cerita nak share, nanti slowly aku pick up balik ya. Blog walking pun tertangguh ni dan nampak ada beberapa follower baru. Insha Allah akan aku terjah blog kalian ya.

Baiklah, nak bersiap-siap ni. Maklumlah hari ni ada CICD Raya 2014 (open house). Hehehe...


Okay...till we meet again

11 comments:

  1. Oh..ingt ainim main sorok-sorok...hihi
    Selamat ber'open house'...

    ReplyDelete
  2. :-) takpe dear.. rehat je.. dah ok nanti sambung..

    ReplyDelete
  3. Saya pun dah lama xupdate Blog... xBlogwalking member2...
    hari ni ada masa skit so BW sume, insya Allah...
    Selamat Hari Raya.. Take k... (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam. jaga kesihatan ya..semoga cepat sihat :))

    ReplyDelete
  5. hai anim ,, Salam aidilfitri.. lama xdatang sini :)

    ReplyDelete
  6. kalau drive time migrain mmg cukup menyeksakan. sobs.

    ReplyDelete
  7. kejap je stop blogging, belum jatuh kategori hilang lagi tuh...

    ReplyDelete
  8. Minggu ni akak pun ada jemputan open house..tapi abang kena balik kg lak...uuu

    ReplyDelete
  9. take care ainim....

    tahniah ya.... http://www.mialiana.com/2014/08/pengumuman-pemenang-soal-selidik-4.html

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads