Thursday, August 21, 2014

Survey Harga Barang

Assalamualaikum...

Selamat tengah hari semua. Baru je selesai menghadiri Jamuan Raya Kelab tadi. Alhamdulillah, kenyang perut ni. Jom mula cerita.

Lagi beberapa minggu, unit kami akan ada outing. Ke mana destinasi kami nanti ya? Rahsia lagi. Tapi sekarang ni, dah kena start survey harga barang yang akan dibeli. Bukan apa, senang nak collect duit untuk beli barang. Sekurang-kurangnya dah tau hargakan. So, boleh estimate bajet nak beli barang tu nanti.

Tadi sempatlah buka website Tesco untuk survery harga barang je. Pastu compare lagi dengan pasaraya lain. Mana harga yang lagi berpatutan, baru kita pilih. 
Okay...till we meet again

6 comments:

  1. Nak kemna tu hhee. Kat cne tak da tesco

    ReplyDelete
  2. aigooo~ gagah main tilik harga..hehehe...selamat ber'outing'! :)

    ReplyDelete
  3. Outing...bestnya...selamat bershopping!!

    ReplyDelete
  4. check2 ti crita sama kami yer..nak tau jugak mana murah..hehe

    ReplyDelete
  5. Hmm... Sama je sbnrnya persaingan diorg ni.. Murh brg itu, mhl brg ini..

    ReplyDelete
  6. waaa.. rajin akk mensurvey kn.. klau saya punya la mlas.. hihi

    ReplyDelete

My friend say: