Monday, August 04, 2014

Support Gaza

Assalamualaikum. ..

Selamat pagi semua. Sihat ke? Aku masih lagi demam buat hari ketiga. 

Rasanya korang mesti dah dapat agak apa aku nak share pepagi ni dengan tajuk kat atas tu kan. Berkenaan dengan support Gaza yang makin menjadi viral di media social. Since Jumaat lagi dah bermula viral gambar dengan tag nama kita dan berasal dari mana. 
Alhamdulillah, viral ni bukan sahaja mendapat sambutan daripada kalangan umat Islam malah yang bukan beragama Islam dan amat mencintai keamanan turut serta beri sokongan. Syukur. Usaha ini mungkin nampak kecil tapi besar maknanya buat mereka di Gaza.

Kita mungkin tak mampu nak sertai perjuangan para mujahidin di sana tetapi sokongan moral kita mampu beri kekuatan buat mereka di Gaza agar dapat bertahan daripada kekejaman zionis laknatullah.

I am Anim Rashid, from Malaysia and I support Gaza. 

Okay...till we meet again

14 comments:

  1. betul tu...kita tak mampu ke sana tetapi semoga doa dan sokongan kita dapat menguatkan semangat mereka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mama. Jangan lupa juga utk amalkan qunut nazilah buat sahabat Islam kita disana

      Delete
  2. Betul tu..sokongan dan doa kita sangat penting buat mereka di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul wanie. Kita kat sini pun jgn sesekali putus asa. Allah ada utk menolong kita

      Delete
  3. kak mia pun dah buat entri ni semalam.... thanks ainim..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kak mia. Saya pun baru terfikir nak buat entri pasal isu ni

      Delete
  4. betul tu. dorang hanya harapkan doa & sokongan moral je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Asma. kita pun perlu sokong mereka

      Delete
  5. mana nak edit tu pada nama kita ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nat, saya dah update entri baru ada gambar untuk edit

      Delete

My friend say:

Nuff Ads