Monday, August 04, 2014

Support Gaza Picture [To Edit]

Assalamualaikum...

Pagi tadi aku ada update berkenaan entri Support Gaza. Sahabat blogger N.A.T bertanyakan mana nak dapat picture untuk edit. Kat bawah ni aku ada sediakan gambar asal. Tinggal korang nak edit je lagi. Gunalah mana-mana picture editor. Tulis je nama kalian. Dah siap.
Apa yang penting, save gambar ni dulu ya. Right click lepas tu tekan je save image as. Macam aku cakap pagi tadi, usaha ni nampak kecil tapi kalau ramai yang buat, usaha akan beri impak besar kepada masyarakat dunia. Biarlah israhell tu tak faham bahasa ke sebab hati dorang tu dah lama mati. Apa yang penting, teruskan usaha kita untuk beri sokongan kepada saudara Islam kita di Gaza.

Wallahualam...

p/s: Thanks to kawan aku, Termizi yang emelkan gambar ni kat aku

6 comments:

My friend say:

Nuff Ads