Thursday, August 28, 2014

Rindu Pada Langit Petang

Assalamualaikum...

Selamat petang semua. Take 5 kejap. Nak update blog kejap je ni.


Sebenarnya aku rindu sangat nak melihat keindahan langit petang. Tapi bukan yang macam sekarang ni penuh dengan jerebu. Tapi nak lihat langit cantik macam yang kat gambar ni la. Rasanya tahun lepas, aku selalu juga jogging petang-petang di taman dekat PICC. Bertuah jugalah dapat lihat pemandangan langit yang indah macam ni. Subhanallah, cantik sangat. Terpegun. Hilang letih berlari, sejuk je mata memandang. Hilang stress, hilang segala duka lara dalam hati.

Tapi, memang dah lama tak nampak langit sebegini. Mana hilangnya? Ke sebab aku dah lama tak pergi taman tu? Hmm...tapi apa yang paling pasti aku rindukan kamera handphone HTC aku yang rosak tu. Kamera tu la yang bantu aku snap gambar dengan cantik. Aduhaiiii

Okay...till we meet again

8 comments:

  1. akak kemengantukkan... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. Luasnya alam trbentang indaah

    ReplyDelete
  3. seronok kan..ada sekali akak balik dari Johor, hubby berhenti tepi highway semata-mata nak ambil gambar waktu sunset..cantiknya ciptaan Allah

    ReplyDelete
  4. salam. subhanallah..cantik ja langit tu

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads