Monday, August 25, 2014

Rainbow Loom.Band

Assalamualaikum....

Pagi ni sangat lambat baru dapat update blog. Actually, tuan blog busy study. Ada exam esok..hehehe. Last minute preparation namanya ni.

Ni kira warming up entry dulu la ya. Nak cite bebanyak tak sempat lagi. Nak fokus study sampai lebam dulu. Tapi sementara tu, jom layan Cra-z-loom Band yang aku buat untuk anak buah aku malam tadi. Beria dia paksa makcik dia ni buatkan benda alah ni.
Okay...till we meet again

6 comments:

  1. ingat lagi benda ni..tp dayah time kecik2 dulu guna getah oren tu buat mcm ni smpai pnjang then main lompat2..mcm tali skipping tu..hehe

    ReplyDelete
  2. cantik..macam dah trend pulak kan..

    ReplyDelete
  3. eh, cantiknya. macamnya buat tu? btw, gud luck ye. :)

    ReplyDelete
  4. Good luck in your exam sis... :)

    ReplyDelete
  5. Haha... Byk sy rmapas dr anak murid.. Mana blh pakai kt sekolah...

    ReplyDelete

My friend say: