Monday, August 25, 2014

Pre-Order Album Ke-7 Super Junior

Assalamualaikum...

Okay..kali ini untuk Super Junior fans ya. Dah tengok Super Junior Comeback teaser? Kalau belum tengok kat bawah ni




Dah tengok? Seronok dan kelakar kan? Apa yang pasti, kerinduan kepada leader, Leeteuk confirm terubat. Hehehe. Oh ya, kalau dah keluar teaser, sah-sah la album dah nak keluarkan? Dah order album ke? 


Kalau betul peminat Super Junior, kenalah pre-order album ni. Harga belum dapat lagi tapi kalau nak jadi antara yang terawal dapat album, meh pre-order dulu. Once album is out, nanti akan keluar pula senarai harga. Jadi, takyah fikir banyak-banyak, jom isi form kat bawah ni
7jib
Okay...till we meet again

8 comments:

  1. yeaaa :D tak sabar ari jumaat nie ^^

    ReplyDelete
  2. mmg peminat tegar SJ ni...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. perghh.. minat sungguh ni.. hehe

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads