Friday, August 29, 2014

Nak Buat Business Card

Assalamualaikum...
image: Google

Selamat pagi. Sebenarnya aku ni tengah mencari designer nak buat business card. Khas untuk blog ini. Dah lama sebenarnya nak buat tapi sekarang baru berkesempatan nak buat. Adeh..punyalah lama mencari tapi tak jumpa juga yang sesuai.

Teringat kata-kata seorang rakan blogger, kita ni kalau pergi mana-mana kena ada business card. Nanti senang orang nak contact dan cari kita. Yes, aku ingat pesanan tu cuma sebelum ni tak menyempat nak mencari. Seronok pulak tengok kengkawan blogger lain ada business card tapi aku je takde lagi.

Korang tau siapa-siapa yang boleh tolong buatkan business tapi reasonable price la. Kalau ada bagitau la aku ya.

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. betul..akak pun ingat nak buat jugak...ramai jugak blogger yang boleh buat...
    cer tgk blogger azhafizah atau shida...

    ReplyDelete
  2. mcm nak buat jugak.. akak kalau ada yang murah dan sesuai gitau nik jgak eh... hehehhe

    ReplyDelete
  3. Hafizzy kan ada..? boleh cuba jugak dengan dia... :)

    ReplyDelete
  4. suka tengok design Azhafizah...nampak comei...^_^

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads