Tuesday, August 05, 2014

Nak Breakfast Apa?

Assalamualaikum...
image: Google
Cuti raya dah berlalu tapi kat ofis aku ni, cafe terlajak cuti pulak. Ahaha..menangis sendu kita. Taktau nak beli breakfast kat mana. Semalam okay la sebab puasa. So, tak peduli pun buka ke tidak cafe. Hari ni tak puasa, dah tak tau nak cari makan kat mana.

So, apa nak breakfast ni? Ke kena kirim kat adik Ridzuan nampak gayanya. Ehehe...kena la message sebelum beliau keluar ke ofis. Hmm..tengah hari kang satu hal juga. Aku malas nak keluar kekdahnya. Haih..megilah jawabnya nanti.


Korang breakfast apa pagi ni?

Okay...till we meet again

14 comments:

  1. Sini pun susah jugak nak cari tempat makan sebab masih banyak kedai tutup...kesimpulannya, saya tapau je dari rumah...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama..aiseh, kitorang ni kena tunggu minggu depan baru ada

      Delete
  2. kite puasa lagi arini. keke. bnyak kedai tak bukak ag sebab stil mood raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, esok kita sambung puasa lagi

      Delete
  3. nik dah pekena nasi lemak awal pagi.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun sama nik..nasib dah kirim kat kawan

      Delete
  4. Waaa... same la ofis sini pun... die nak sambung cuti seminggu lagi kottt

    ReplyDelete
  5. salam. maggie maggie maggie :D sy pun kalau malas keluar ofis..maggie la jawabnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, hari ni ada orang tolong belikan nasi lemak

      Delete
  6. kem kt kwn beli nasi lemak tp kedai tutup waaaa

    ReplyDelete
  7. Sy wlpn duk kt umh pning jgk pasal sarapan ni. Hehe
    Last2 balun biskut raya jeeeee.. Heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mimie..nak makan pun susah kena fikirkan?

      Delete

My friend say: