Thursday, August 21, 2014

Mood Nak Shopping?

Assalamualaikum...

Gaji minggu tapi ada hati nak shopping lagi? Adeh.. apa kes yang landa diri ini? Isk isk isk...ada saka shopping ke apa ni?


Sebenarnya takdelah nak shopping apa pun. Sekadar nak menjenguk-jenguk je dulu. Bukan apa, kalau dah jenguk nanti kalau dapat gaji barulah berani nak 'invest' sikit ke shopping. Itu pun kalau duit gaji ada lebihlah ya. Kalau tak, memang jenguk semata je la. Hahaha

Kalau beli pun sekadar tolong belikan untuk kawan yang mengirim je la. Gaji aku bukannya besar sangat nak shopping sakan tiap-tiap bulan. Kenalah dok menyimpan dulu. Non mampu kita dengan gaji biasa-biasa ni. Oh ya, kebetulan dapat voucher lagi daripada Zalora. So, kalau nak beli pun ada la diskaun sikit. 

Jadi, sementara masih belum gaji ni, marilah kita window shopping secara maya. Gitu..

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. Lya x pernah try lgi blik kat zalora

    ReplyDelete
  2. Mood nk shopping sntiasa ada.. Tapi mood poket je tak berapa ada..

    ReplyDelete
  3. Nak tunggu bulan depan bru dpt shopping....shopping sikit2 jer...

    ReplyDelete
  4. shopping jgn tak shopping kak.. hihi
    sy skrng dok shopping brng bby je la..

    ReplyDelete

My friend say: