Friday, August 01, 2014

Last Day Of Heaven Week!

Assalamualaikum...
Image: Google
Oh no!!! oh no!!! Oh No!!! Okay..sila abaikan rungutan tak bertempat Ainim Rashihah tu ya. Saja je ngengada pepagi jumaat ni. Al-maklumlah hari ini kan last day orang bercuti panjang sempena hari raya. Maknanya, hari ini kemungkinan last day drive pergi balik kerja dengan jalan raya yang ibarat pencuci muka clean and clear tu.

Korang bayangkan, selama 3 hari ni (dua hari je untuk aku), dapat drive dengan tenangnya tanpa fikir jem pergi balik kerja. Huiii..punyalah lengang. Siap boleh baring atas jalan raya tu kot. Ehehe. Okay..itu melampau sikit la ya. Mestilah bahagiakan. How I wish the holiday would never end. Gitu. Takyah aku risau jalan jem. Balik kerja dengan aman damai. 

Apa pun, itulah lumrah kehidupan. Kalau nak cuti je, bila nak jadi produktif bab kerja kan? Bila negara nak majukan? Takpelah, ku redha je la next week, everything back to normal. Kan ku hadap jem dengan leranya. 


#Sekianluahantakbertempatsesipagi


Okay...till we meet again

5 comments:

  1. minggu depan dah mula jammed di mana-mana...adoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak..adeh...pening nak fikir. Hahaha

      Delete
  2. Heaven kat kl minggu nie kan... cuma jerebu jer laa yang mengganggu sedikit mood raya... :)

    ReplyDelete
  3. betul tu...selalu g kerja kol 6.45 @ 7.00 pagi baru gerak ke LRT...2 harini, 7.30 baru gerak..tu pon boleh lagi kategori datang awal...hihi

    ReplyDelete

My friend say: