Saturday, August 30, 2014

Ke Kenduri La Kita

Assalamualaikum...
image: Google
Sekarang ni aku dah bersiap-siap nak pergi kenduri. Kenduri apa? Kenduri kahwin kawan baik aku kat ofis. Alhamdulillah, dah sampai jodohnya. Tak sabar nak tengok wajah seri pengantin baru. Hehehe


Korang pulak apa plan hari ni? Haa..lepas kenduri aku ada nak pergi Shah Alam, ada hal sikit. Biasalah weekend kan penuh aktiviti. Kang melepet kat rumah tambah lemak pulak. Takmo takmo. Hahaha

Okay...till we meet again

13 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah sini Ainim...wah..bestnyer pegi kenduri kahwin...akak sempena cuti merdeka ni nak lepak kat rumah jer..nak tengok channel free astro...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Diana. saya tak nak lepak sangat kat rumah tapi hari ini memang melepak je

      Delete
  2. dayah pun nak mkn kenduri jgak jap lg..tp skarang kena mngajar ank sdara dulu..huhuhu

    ReplyDelete
  3. mama? lepak rumah je..

    dear, kat gambar tu ada lambang salib dear, hari tu ada kawan blogger mama tegur, terupload pic yang sama cenggini... maaf anim ye, mama menegur.. maaf tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama, thanks bagitau kita. ni first time kita share gambar keep calm ni. nanti kita remove ya

      Delete
  4. heheh..minggu-minggu cuti ni penuh dengan jemputan kenduri je kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..bulan september ni dah ada 2 jemputan dah kak

      Delete
  5. Nasib baik cuti Merdeka semalam tak de kenduri kendara.. Leh balik kampung.. Tapi dua minggu lagi banyak dah jemputan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita abg eraz. dua minggu nanti penuh.

      Delete

My friend say: