Wednesday, August 27, 2014

Internet Bermasalah

Assalamualaikum...
image: google
Aku je ke yang rasa begini? Ke korang pun hadapi masalah yang sama? Internet line kat rumah ni macam ada masalah pulak malam ni. Dari petang tadi sebenarnya dah nampak ada problem.

Tadi, ada sorang member yang duduk Putrajaya ni pun bagitau masalah yang sama. Isk isk..pening dibuatnya. Nak blogging pun payah juga. Hai la..takkan nak kena tutup buat kali ketiga. Tadi dah try restart sebab sebelum tu langsung tak boleh connect.

Hmm...kalau malam ni tak dapat blog walking, malam esok aku buat ya.

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. Tak Diana bhagian pedalaman slalu menghadapi masalah internet ni....sabar jer yer dik Ainim....

    ReplyDelete
  2. memang payah kalau internet brmslh..lya on9 guna hf je

    ReplyDelete
  3. Ros pakai celcom kat hp.. memang problem je memanjang.. line slow benor...

    ReplyDelete
  4. Memang slowlah..akak pakai streamyx pun sama..walhal Putrajaya gak nih

    ReplyDelete
  5. x best bw kalo internet connection mcm $@!%&^&

    ReplyDelete
  6. Mmg downbila internet problem...

    ReplyDelete

My friend say: