Tuesday, August 26, 2014

Happy Birthday August Babies

Assalamualaikum...

Bersiaran dipetang hari kita ya. Sorry la. Exam habis tengah hari tadi. Tapi hal lain lagi. Hmm..baru dapat ngadap blog. Sihat ke? Alhamdulillah.

Ni cerita semalam. Berkisar pasal birthday celebration. Simple je khas untuk August babies di Unit CICD. Chocolate cake tempat kat Loqman, dan pulut serta sambal jawa dan rendang ayam, mak kak Aida yang buatkan. Alhamdulillah. Rezeki pepagi semalam.

Kek coklat tu sedap tau. Manis pun just nice je. Tak muak pun nak makan. Aku yang tempah kek coklat sebab kalau kek flavour lain nanti aku yang tak makan. Hehehe. Cite pendek je. Warming up la katakan. JOm layan gambar.




Okay...till we meet again

6 comments:

  1. sdapnya..selamat hari lahir..:)

    ReplyDelete
  2. sedapnya kek coklat....nyum nyum

    ReplyDelete
  3. bestnya sambut ramai-ramai.. kek tu memang nampak sedap! geram je tengok coklat dia tu>...

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads