Tuesday, August 19, 2014

CPUV Keempat & Kelima Bulan Ogos 2014

Assalamualaikum...

Ini kisahnya aku baru perasan ada CPUV baru. Eh? Selalu awal je aku check tapi kali ini agak lambat sikit sebab aku dok tenang je account Churp Churp aku tu. Hahaha..tengok earning banyak tu je kan. 

CPUV ni dah masuk 14 Ogos yang lepas. Hoi Anim, dah nak seminggu baru kau perasan ek. Eleh, biasalah tu. Kali Campaign iH Media Liese dan juga IKEA-Sisan. Apa ke benda tu? Kalau nak tahu, kenalah klik iklan tu kalau tengah menari-nari dalam blog ini ya. 

As usual and as always, terima kasih kepada Nuffnang yang sudi beri lagi CPUV. Alhamdulillah, ada juga buat tokok tambah earning yang tak seberapa tu. Adalah pasif income daripada blog ini. Syukur.

Okay...till we meet again

21 comments:

  1. pergh!!! banyaknya cpuv yang on going ainim oi... bak seketol bagi mama... mama lama cpuv tak melekat.. sedihnya..

    apapun tahniah tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Mama...alhamdulillah, rezeki dengan Nuffnang agak baik beberapa bulan ni mama

      Delete
  2. wahhh byk tu lya pun tak sebyk tu dpt..tahniah ainim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Lya, rezeki dengan Nuffnang

      Delete
  3. wah..banyak yang on going...akak takde pun takat ni..tahniah ainim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak. rezeki beberapa bulan ni

      Delete
  4. salam. banyaknya..tahniah tau :)

    ReplyDelete
  5. banyak tu.. mai sikit. hihi.. tahniah. rezeki Ainim

    ReplyDelete
  6. Wah..masyuk tu...tahniah kak. :)

    ReplyDelete
  7. wah...bestnye...
    camne nak dapat banyak2 camni ek??? Bagi tips sikit...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Munirah. Rezeki daripada Nuffnang

      Delete
  8. alhamdulillah rezeki...tahniah kak ainim...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...murah rezeki Ainim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki dengan Nuffnang

      Delete
  10. nory ade seketul dua....tak sabar tggu "masak ranum" boleh cash out...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita nory. ni tengah tunggu masa je ni

      Delete
  11. tahniah kak! banyak tuuuuu

    ReplyDelete

My friend say: