Monday, August 04, 2014

CPUV Di Hujung Julai

Assalamualaikum...

Selamat tengah hari semua. Sorry sorry..baru dapat update blog. Sibuk sikit tambahan demam lepas balik dari Melaka lagi kan. Dengan kerja yang masih banyak di pejabat. 

Macam biasa, antara aktiviti kebiasaan bila blogging ni untuk ialah buka sekali akaun Nuffnang. Saja je nak tengok siapakah kengkawan Nuffnangers yang melawat blog ini. Ada juga beberapa kengkawan tapi yang aku perasan ada satu CPUV tersangkut dikala kita berada dihujung bulan Julai yang lepas. Sekarang ni dah 4 Ogos pun. Oh...baru perasan akan CPUV baru tu.

Untuk bulan Ogos tak check lagi. Ni pun baru teringat nak update. Apa pun...harapnya dapatlah lagi daripada pihak Nuffnang ya. Terima kasih banyak2 nuffnang. 

Okay...till we meet again

9 comments:

  1. Tahniah Anim.. Rezeki ni.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah akak...alhamdulillah rezeki hehe :)

    ReplyDelete
  3. murah rezki ainim..kad raya ainim lya dah selamat terima.baru hari ni masuk ofice :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah...semoga murah rezeki selalu...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Rezeki kak.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Rezeki kak.. :)

    ReplyDelete

My friend say: