Monday, August 25, 2014

Berdebar Untuk Hari Esok

Assalamualaikum...
Image: Google
Aku sebenarnya berdebar ni. Esok ada exam. Paper yang paling aku tak pandai langsung. Asyik kena repeat je. Hahaha

Makanya aku busy menelaah dengan kawan aku tapi tak tau la masuk ke tidak kat otak ni. Harap dapatlah tangkap sikit-sikit apa yang kami telaah ni. Hmm..berdebar pulak nak tunggu hari esok. Tah camane la gaya aku jawab soalan esok.

Semoga segalanya dipermudahkan untuk aku dan kawan-kawan lain. Insha Allah..

Wallahualam...

12 comments:

  1. moga dipermudahkan urusan ainim ye...insyallah...ainim boleh buat...

    ReplyDelete
  2. good luck ainim. semoga semua urusan berjalan lancar. p study ok. hihi

    ReplyDelete
  3. chaiyok chaiyok~
    gud luck.
    jgn pikir sgt hal repeat tue.
    adat sudy:)
    yg pnting smangat nk amik smula ada.

    ReplyDelete
  4. gudluck!
    jgn stres sgt
    stdy leklok :)

    ReplyDelete
  5. Gud luck ainim..member seumah lya pun ada exam tpi lusa papernya

    ReplyDelete
  6. dayah doakan akk dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Ainim...semoga berjaya yer..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads