Tuesday, July 01, 2014

Welcome July

Assalamualaikum...
image: Google
Alhamdulillah, dah 1 Julai 2014 rupanya hari ini ya. Perasan tak? Sekarang ni masa sangat cepat berlalu meninggalkan kita. Hmm..itu tandanya dunia semakin berada di penghujungnya. Semoga kita diberi hidayah untuk beramal oleh ALLAH.

Apa pun, bulan Julai ni untuk aku agak meriah kot. Hmm...bulan ada beberapa orang kesayangan akan sambut birthday dan juga leader tersayang, Leeteuk (Super Junior) akan keluar army. YEAY!!!! Happy sangat. Ini bermakna, aku akan aktif balik mencari berita Super Junior (tapi masih under control).

Julai kali ini pun lagi busy sebab banyak sangat hal nak buat walaupun sekarang ni bulan puasa. Ada je program kat ofis dan sekarang ni busy prepare untuk big project bagi unit kami. Haa..project tu sama macam tahun lepas. Nanti aku ceritakan ya.

Baik..nak siap-siap nak pergi kerja ni. Daaa

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. Selamat datang julai.
    Alhamdulillah masih berkesempatan untuk mencari ilmu..
    Amin...singgah pagi..

    ReplyDelete
  2. memang singkat sgt mse..minat super junior ye..

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  4. betul tu kak ainim...masa cepat sangat berlalu...tak trasa pon...

    ReplyDelete
  5. Moga dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
  6. Semoga segala urusan akk berjalan dgn lncar.. :)

    ReplyDelete

My friend say: