Monday, July 21, 2014

Voluntary Vehicle Inspection By PUSPAKOM

Assalamualaikum...

Selamat malam semua. Ini maklumat yang aku dapat siang tadi daripada rakan FB aku. Sesuai untuk korang-korang yang bakal pulang beraya ke kampung halaman apatah lagi perjalanan jauh. Nak tanya ni..dah check kereta korang ke?

Kalau belum dan ingin lakukan pemeriksaan kereta, boleh ke mana-mana cawangan PUSPAKOM tak pun, ikuti jadual mobile unit ni. Aku terbaca status FB beliau yang mengajak para pemandu untuk buat inspection for FREE. Haa..percuma sempena Raya. 

Maka, Ainim Rashihah ni pun mencari info lanjut. Inilah hasil yang aku jumpa. Haa..sahih ni tau. Sila rujuk image kat bawah ye.
Free inspection sehingga 26 Julai 2014. Masih sempat lagi kalau nak pergi ni. Anyone? Sekadar share info untuk kalian semua. Semoga bermanfaat ya. Oh ya, untuk maklumat lanjut, boleh juga call talian 1-800-88-6927. 

Okay...till we meet again

7 comments:

My friend say:

Nuff Ads