Sunday, July 13, 2014

Tempah Baju Raya

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat petang semua. Ada lebih kurang setengah jam lagi nak berbuka. Hari ni aku keluar sebentar untuk temankan cik kembar tempah lab coat. Aku saja je nak ikut sebab nak tengok kedai yang kembar aku tempah baju tu.


Kedai tu kat Dengkil. Sampai je kat kedai tu, aku dah rasa macam best je. Aku pun memang siap ada bawak kain yang aku beli di Jakel Shah Alam. So, join sekali tempah baju. Haa...kiranya ni la baju raya aku. Walaupun pada awalnya aku nak pakai je baju yang masih belum terusik dalam almari tu, tapi dah rezeki nak ada baju baru kan?


Baju kurung moden jadi pilihan aku tapi loose cut. Haa..camane bentuk baju tu? Aku pun takleh nak explain. Tapi nanti dah siap, aku share gambar baju tu ya. Baik, nak pergi tolong hidangkan juadah berbuka ye. Selamat berbuka untuk semua.

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. sempat lagi ker tempah? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tempah kat tukang jahit india

      Delete
  2. ayah ajak g jakel ja. beli baru aaron aziz.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi la hilmi..nanti boleh jadi ala-ala aaron aziz

      Delete
  3. Lya tak bli baju raya tgh ni sbh akak ipar dah tolong buatkan hhee

    ReplyDelete
  4. wah, bergaya ainim tahun ni...tak sabar nak tengok baju kurung moden loose cut...camne la ye...

    ReplyDelete
  5. Kami y lelaki bujang ni cukup la pakai baju tahun lepas. Kain pelikat je la kalau beli baru pun.

    Khamsi Abdullah

    ReplyDelete
  6. sekarang nih asyik beli yg siap je.. senang cita..:p

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads