Friday, July 11, 2014

Solat Hajat Bagi Kemenangan Masyarakat Palestin di Gaza

Assalamualaikum...
Sumber: Facebook JAKIM
Semalam terbaca status JAKIM di Facebook mereka. Makanya aku ambil kesempatan untuk kongsikan pula disini. Buat yang berkesempatan tu, sudikanlah sertainya ya.

Wallahualam...
*Malam tadi tak dapat nak blog walking sangat. Insha Allah, hari ini akan diteruskan.

8 comments:

  1. best nya kalau dpt buat berjamaah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cik azue..saya yang dekat pun tak dapat pegi

      Delete
  2. Moga kemenangan berpihak pada saudar islam kite di sana. Aamiin

    ReplyDelete
  3. sama2 kita doakan semoga mereka selamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Asma..sama-sama kita berdoa ya

      Delete
  4. Senjata kita hanyalah doa untuk saudara di sana..semoga kemenangan berpihak bt mereka, inshaallah..Aaamiin!

    ReplyDelete

My friend say: