Friday, July 04, 2014

Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014

Assalamualaikum...

Cik Akak Nao Mei kita mencari bloglist. Siapa nak masuk ni? Haa..haruslah aku nak juga ya tak?
Syarat pun simple je. Asalkan korang follow blog Cik Akak kita ni, itu yang penting. Nak join? Sila klik banner ya. Mana tahu korang yang terpilih untuk masuk dalam blog list. Tahniah in advance aku ucapkan. Hehehe

Okay..till we meet again

14 comments:

  1. Pucuk kerabu pucuk ubi,
    Dimakan bersama si cinta hati,
    Sudah join apa lagi,
    Jomlah semak nombor anda di entri ini.

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-cik-akak-mencari.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegemen ainim...^_^

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan..
    Saya pun join segmen yang sama... Jom join GA saya pula :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yg sama... sy singgah n follow sini :D

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. I folloowww~

    http://rahsiavitamin.com/

    ReplyDelete
  8. singgah melawat dan follow ^___^

    (http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html)

    ReplyDelete
  9. salam singgah dr segmen yg sm

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  10. Salam Jum'at
    Dari segmen yang sama

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads