Friday, July 18, 2014

Reminder Untuk Pemenang Segmen Kad Raya

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat petang semua. Entri ni ringkas je. Sekadar nak bagi reminder kepada dua lagi pemenang kad raya bagi segmen yang telah tamat semalam. Ada dua orang lagi belum beri details. So, diminta untuk buat secepat mungkin sebab nak pos kad petang ni juga.

Oh ya, bagi Mama Amir dan Cik Asma yang jadi pengomen terbanyak blog ni, jangan lupa kirimkan details seperti yang diminta ya. Kita nak pos kad hari ni. Supaya kalian boleh terima sebelum hari raya. Barulah meriah kalau terima kad sebelum rayakan.

Kalau tak sure siapa yang menang dan dapat kad raya, boleh semak entri INI dan INI
Sekian reminder kita ya.

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. Kite bgi kat sni ye. Terima kasih ainim
    nurul asma saad
    5086 A kg hutan banau, binjai rendah 21400 marang trg

    ReplyDelete
  2. isk isk isk..
    kalu diorg xnak boleh ler kasi kt shark..
    heheh..

    ReplyDelete
  3. Tak sbr nak terima kad raya ainim

    ReplyDelete
  4. siapa yang belum bagi details tu cepat2lah bagi details... hu hu hu...

    ReplyDelete
  5. salam. ehh sy terlupa bagi ke? hahhaha gurau hihi :P

    salam jumaat ainim dan tahniah buat pemenang :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads