Friday, July 25, 2014

Ranking Alexa Terkini

Assalamualaikum...

Sebelum raya, kita update dulu ranking Alexa blog Ainim Rashihah ya. Kalau awal bulan rangkin dapat bawah 1000. Alhamdulillah...ada aku share kat SINI.

Hari ini try jeling-jeling mata kat rangkin Alexa. Kot-kot ada naik ke apa. Alhamdulillah, makin naik dah. Syukur sangat-sangat. Kalau dulu, merah je arrow tu, sekarang dah kembali hijau. Alhamdulillah. Rangkin terbaru ada kat bawah ni
Syukur.. 646. Kali ini lebih baik. Ada juga nampak hasilnya. Bolehlah kan. Ranking global pun dah naik balik. Lepas ni kena kerja lebih sikit dan kuat lagi untuk kekalkan prestasi blog. Baru ada rasa kepuasan diri bila blogging. Ya, untuk diri sendiri sebenarnya tau.

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. Alhamdulillah, congrats, keep it up Anim...

    ReplyDelete
  2. salam. kira diantara yang terbaik dah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi Itah..nak kekalkan tu payah

      Delete
  3. waaa.. meningkat lagi.. tahniah. :)

    ReplyDelete
  4. well done dear... proud of you..

    ReplyDelete
  5. wah...tahniah... bagusnya....

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Sy dh x ambik pusing bnda ni.. Hehe..
    Tkut nti tgk2 merudum, sentap sndiri.. Hihi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Sy dh x ambik pusing bnda ni.. Hehe..
    Tkut nti tgk2 merudum, sentap sndiri.. Hihi

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tahniah ainim...teruskan usaha yer

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads