Tuesday, July 01, 2014

Poster Siap!!

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Last week aku ada share berkenaan projek photobook dengan kawan-kawan satu unit. Bestlah, nanti nak beli untuk family pulak la. Setelah beberapa hari aku mencuba untuk buat diri sendiri punya poster, akhirnya menjadi juga.

Punyalah payah nak buat, dengan asyik hang pastu error dan error lagi. Malam semalam baru dapat buat. Lega. Inilah hasil draft poster tu

Ini baru draft ya. Hasil sebenar belum tahu macam mana. Tak sabar nak tunggu dapat poster ni. Hehehe

Okay...till we meet again

13 comments:

My friend say:

Nuff Ads