Saturday, July 12, 2014

Penangan Vendeur Festival 2.0

Assalamualaikum...

Rata-rata dikalangan yang suka membeli secara online pasti tahu akan adanya event mega sale lebaran yang akan berlangsung hari ini dan esok iaitu Vendeur Festival 2.0. Menariknya, tak sangka pulak entri yang aku up awal bulan haritu semakin menjadi hangat bila ramai yang terjah masuk ke blog ini untuk mencari info pasal VF ni.

Alhamdulillah, syukur. Tak sangka pula aku ramai yang view entri ini. Rasanya tak perlu nak bebel panjang-panjang kot.

Alhamdulillah, entri ni berjaya berada di tempat ketiga dan keempat di enjin carian Google. Malah, banyak juga keywords yang masuk dalam blog ni mencari info VF ni

Terima kasih kepada korang yang sudi baca entri ni ya. Nanti aku update perihal aku shopping kat sana pulak ya. Hihihi

Okay...till we meet again
*Entri autopublish. Masa ni, tuan blog dah ada kat VF ni

2 comments:

  1. nak tengok gambar anim kat VF nanti... jangan lupa share tau...

    ReplyDelete
  2. terbaek.. 1st page google tu.. :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads