Friday, July 25, 2014

Minggu Terakhir Bekerja

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi. Oh ya, hari ni terpaksa update awal sikit kat rumah. Maklumlah blogger.com dah kena block kat ofis. Apasal kena blog pun aku tak tau. Aku sendiri try buka lewat petang masa nak balik kerja baru tahu. Biasanya aku buka waktu tengah hari dan awal pagi je. Hmm...

Hari ini merupakan minggu terakhir bekerja sebelum semua orang pakat cuti raya. Aku? Haruslah cuti jugakan. Hari ini memang lenganglah ofis aku tu. Majoriti semua ambil cuti awal sebab nak balik kampung. Ye la, nak elak jem kan. Tambah yang duduk jauh di utara, timur dan selatan. 

Bila hari terakhir sebelum raya ni, mulalah mood swing. Dah malas nak buat kerja. Feeling nak cuti dan nak raya tu mencengkam jiwa betul. Uhuk uhuk...mau bebel bos aku kalau dia tahu ni. Korang ada yang dah start cuti? kalau ada baguslah. Boleh balik kampung awal sikitkan. Baik, nak siap-siap pergi kerja.

Okay...till we meet again
p/s: kalau nampak entri baru tu tandanya auto publish ek

13 comments:

  1. kiter dah ada kat kg dh hehehhe ^_^ minggu last keja hr tu mmg malas gila ..

    ReplyDelete
  2. samala ni Ainim...bertabah je tengok orang cuti raya awal...
    apa2pon, Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir & Batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama...alahai. nasib jalan tak jem hari ni

      Delete
  3. salam. hehhehe sama la mood kita sekarang :D
    sy esok balik kampung..hari ni last kerja

    p.s salam jumaat & selamat hari raya..salam kosong kosong ya hee ^_^

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin yer Ainim.. =D

    ReplyDelete
  5. esok baru last bekerja...mood nak buat kerja memang ke laut la kan...

    selamat menyambut hari raya aidilfitri yang bakal nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok akak kerja ke? Alahai kak. Confirm mood raya je kan kak

      Delete
  6. Saya Hari ni BIG BOS bagi keje half day...hoho

    Selamat hari raya Ainim..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglah Niza..saya langsung tak dapat

      Delete
  7. Sy start dh x kje, xde nk kalut dh.. Hehe

    ReplyDelete

My friend say: