Friday, July 18, 2014

Menghitung Detik Iftar

Assalamualaikum...

Hari ni agak istimewa bagi warga unit CICD sebab kami akan berbuka puasa bersama-sama. Alhamdulillah, perancangan kami Insha Allah akan berjaya hendaknya.

Kami plan since minggu lepas lagi. Bila semua dah setuju, terus discuss menu apa dan bagaimana dengan bayaran. Selain itu, siapa yang volunteer untuk bawakan menu selain yang telah dipersetujui. Meriah tengok meja makan dan minuman walau masih belum betul-betul dihidangkan.

Tak sabar pulak rasanya. Tapi aku agak keletihan sikit. So, plan nak solat dan rehatkan badan sekejap. Pastu baru sambung prepare balik untuk berbuka. Meriah ke tak meriah nanti? Sama-sama korang tunggu entri seterusnya ya.




Okay...till we meet again

1 comment:

My friend say:

Nuff Ads