Thursday, July 31, 2014

Kami Kembar #TeamPink

Assalamualaikum...

Tajuk kemain lagi. Padahal nak share gambar raya kedua kami je. Hahaha..Maaf la ya. Ini kisah raya kedua. Kami pergi beraya ke Shah Alam, rumah abang sepupu. Ye la, itulah antara saudara yang paling dekat. 

Kitorang memang dah plan lama sebenarnya. Syeera blouse yang kami pakai tu beli dekat DeQoya, Seksyen 16, Shah Alam. Memula beli tu saja je la. Tapi dah siap beli tu terus dapat idea untuk jadikan salah satu baju raya. Makanya, teruskan plan cari maxi skirt. Apalagi, pilihan aku daripada The Own Fai a.k.a. FaizuraKhalid. Kisahnya aku try beli maxi skirt ni kat beliau dan skirt ni sangatlah selesa. So, masa kat KLRayaFest haritu, aku belilah skirt ni lagi. Shawl pulak macam biasalah, daripada ShawlByVSnow. 

Sebenarnya, warna pink tu bukan favourite kitorang tapi disebabkan warna syeera blouse tu warna merah darah, so kitorang teruskan je la dengan tema pink. #Teampink gitu tag kat Instagram. Okay juga pakai pink sesekali. Baru nak ala-ala sweet sikit. *Perasan sikit. Lama juga kitorang tak pakai sedondon tau. Selalunya ada je bezanya. Tahun ni saja je nak setema balik. Barulah betul nampak kembarnya kan? Hehehe

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. nampak ayu jer pinky2 ni...^_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kembarkan..walaupun pink bukan kaler kegemaran

      Delete
  3. wow. comel je bila dah besar ni pakai baju sedondon... heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..comel ke? Dah besar2 ni tak comel dah. hahaha

      Delete

My friend say:

Nuff Ads