Friday, July 11, 2014

Free Sample Daripada P&G

Assalamualaikum...

Semalam memang macam hari bertuah kekdahnya. Tetibe je dapat free sample daripada P&G. Ceh, bajet famous sesangatlah kan. Padahal aku sendiri yang request sample tu. Nak tahu apa sample tu?

Downy Parfum Mystique dan juga Olay Regenerist Serum. YEAY!!! Merasalah juga try serum Olay. Nak beli mahal sangatlah pulak. *Untuk aku la ya. Hihihi.. ni dah dapat ni kenalah guna dan kena tulis review pulak. Haa...nanti aku try ye. Sekarang ni tak sempat lagi. Korang nak free sample? Apa kata join EverydayMe di www.everydayme.com.my . Untung-untung boleh menang hadiah tau.

Okay...till we meet again

18 comments:

  1. Lya pun ada requestbtak sampai lgi kot hhee

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Inshaa Allah, nanti saya buat review ya

      Delete
  3. saya ada request jugak..tapi belum sampai lagi

    ReplyDelete
  4. nanti review tau mana tau olay tu ok ke kan hehe

    ReplyDelete
  5. hehehe..dpt sample camni pun dah kira ok sgt kan. at least merasa jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak Sue..serum olay mahal sgt

      Delete
  6. wahh boleh request sample ye..nak gak la..hehe

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads