Wednesday, July 16, 2014

Dah Boleh Pasang Lagu Raya Ke?

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat pagi semua. Lewat sikit kita update blog sebab busy. Hari ni ada program Orientasi untuk pegawai yang dilantik ke perkhidmatan tetap. Alhamdulillah..tumpang gembira untuk dorang.

Oh ya, sekarang ni kan dah masuk hari ke 18 kita berpuasa. Jadi, mood raya tu macam dah sampai sikit je. Last Monday terdengar orang pasang lagu raya kat area workstation ni. Pastu dalam radio pun dah dengar ada yang pasang lagu raya. 

Kiranya, dah boleh pasang lagu raya ke sekarang? Haa..soalan maut aku bagi korang jawab hari ni ya. Hahaha..apa lagu favourite korang bila tiba raya ni? Share la dengan aku.

Okay...till we meet again

16 comments:

  1. Boleh dah ainim...kt ofis akak nie dah berkumandang dah lagu2 raya.. terasa dah bahang nak raya..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak? kat unit saya ni takdak lagi yang pasang lagu raya kak

      Delete
  2. kat cne sana sini lagu raya kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat shopping complex memang lagu raya je lya

      Delete
  3. ok akak allergic dengan lagu raya...ho ho ho...

    ReplyDelete
  4. kalau radio dah start...hahahaha...

    harusnya lagu Blaik Kampung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..lagu epik tu sally. kalau dengar rasa nak balik kampung. tapi..kampung pun takde

      Delete
  5. Akak paling minat lagu satu hari di hari raya

    ReplyDelete
  6. bkn di radio jer klur lagu raya kuih raya pun org dah mula buat

    ReplyDelete
  7. hai ainim ! haah skg ni dah kemain dah radio on air lagu raya hehe

    ReplyDelete
  8. Dah boleh dah ainim...Aih...semangat bile dgr lagu raye nih...huhu

    ReplyDelete
  9. salam. hahhaha sy da start layan da sejak minggu lepas hehhe

    ReplyDelete
  10. hahahaa soalan mautt ye kakk ;)
    eiqa pun mood raya da datang sikit2x da..
    lagu ekk, semuaa lagu raya yg lama eiqa sukaa..

    ReplyDelete
  11. belum raya ari tu dh pasang dah.. hehe

    ReplyDelete
  12. ada satu shopping mall tu, baru sehari posa dah start lagu raya..
    semangat sgt..-..-

    ReplyDelete

My friend say: