Monday, July 14, 2014

CPUV Ketiga dan Keempat Bulan Julai 2014

Assalamualaikum...

Bulan Julai ni, rezeki CPUV agak murah jugalah. Bulan Ramadan gamaknya. Alhamdulillah. Tadi macam biasa buka Nuffnang, nak tengok ada tambahan earning ke tak. Alhamdulillah, adalah juga beberapa ringgit. 

Lepas tu bila buka Earnings section tu, nampak ada dua CPUV yang masuk untuk hari ini.
CPUV U Mobile tu dah nampak dah tapi yang Waku Doki Campaign tu belum nampak timbul kat mana. Terima kasih ya Nuffnang beri lagi CPUV kat saya. Alhamdulillah. 

Kepada kawan-kawan semua, jangan putus asa untuk dapatkan CPUV daripada Nuffnang ya. Apa yang penting, ikut je saranan blogger hebat yang sentiasa beri tips untuk dapatkan CPUV Nuffnang. Aku? Selalulah update pasal Nuffnang. 

Okay...till we meet again

14 comments:

  1. Tahniah kak ainim...alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Anim.. Best tu.. Masyukkk... :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah dik.
    Rezeki blog masing dik..

    ReplyDelete
  4. wahhh, dapat lg. alhamdulillah kak :)

    ReplyDelete
  5. Perghhh berderet... tahniah ainim... murah rezeki... :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..syukur kak ainim..:)

    ReplyDelete

My friend say: