Wednesday, July 09, 2014

CPUV Ke-2 Bulan Julai 2014

Assalamualaikum...

Nampaknya rezeki CPUV masih ada lagi untuk bulan ini. Alhamdulillah. Masuk CPUV kedua semalam. Hari ini baru cek sebab semalam busy la.

CPUV kali ini ialah Kastam Malaysia. Apakah? Aku pun tak tahu sangat. Kalau ada terpampang kat blog ni nanti korang bagitau aku ya.

Okay...till we meet again

23 comments:

  1. Alhamdulillah...murah rezeki Ainim...ada churp-churp je ni tengah joget...hihi

    ReplyDelete
  2. salam. alhamdulillah..murah rezeki. tahniah ainim :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Itah..alhamdulillah

      Delete
  3. thaniah Ainim... adakah tentang GST?.. Ros nak juga.. hihi.. maklumlah berkhidmat kat kastam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih ros. rupanya pasal rokok daaa

      Delete
  4. Assalammualaikum... ainim,

    tahniah yer dapat cpuv daripada kastam... mselim3 dapat cpuv daripada dove...

    mselim3

    pls: nak gak daripada kastam... heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Terima kasih en mselim

      Delete
  5. waaaaa CT tak dapat CPUV kastam pun hihiks.. cute sngt kastam pun ada CPUV hihiks..
    tak nampak jejoget lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan CT? tak sangka kastam beriklan dgn nuffnang

      Delete
  6. wah tahniah rezeki raya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..rezeki bulan ramadan arz

      Delete
  7. Tahniah Ainim !
    kastam pun nak beriklan jugek? :D

    ReplyDelete
  8. kalau tak silap ckp pasal rokok haram tu kot..
    btw tahniah kak!! :)

    ReplyDelete

My friend say: