Sunday, July 20, 2014

Confuse Melanda

Assalamualaikum...
image: GOogle
Selamat petang. Hari ini hari ahad, tetibe penyakit M a.ka. Malas, mulalah melanda. Apa pun, aku suka hari ini sebab dapat berehat kat rumah sambil blogging sambil-sambil edit gambar sambil buat kerja rumah. Korang bayangkan, since early of Ramadan lagi, every weekend je keluar. Langsung tak duduk diam. Ada je halnya.


Bukan hal yang sesaja pulak tu. Memang dah plan. Haa..persiapan raya kekdahnya baru nak buat masa bulan Ramadan. Kisahnya takde la excited sangat nak sambut raya tahun ni, tu yang lambat sikit buat preparation. Okay...back to the title.


Aku ni sebenarnya banyak cerita nak share dengan korang semua. Ya la, bila dah banyak aktiviti bulan puasa ni, ada la juga bahan nak bercerita. Tetapi confuse aku. Mana satu nak cerita pun aku jadi tak tahu. Rambang mata tengok gambar, rambang otak nak fikir idea. Masa pun suntuk je sekarang ni. Nak kena kemas rumah untuk raya kekdahnya. Haa..raya tinggal berapa hari je lagi. Gitu sangat.

Nak cerita apa ni? Tengah menaip idea hilang pulak. Aiseh..lagilah spoil kan? Seronok tengok kengkawan yang meriah tulis entri. Aku? Haa..blur pulak beberapa hari ni. Hahah..baiklah..nak pergi buat sesuatu untuk dapatkan idea.

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. Lya pun duk umah je nak keluar mlsnya panas yg amat dekat luar rehat2 sambil bw hhee

    ReplyDelete
  2. mood cik nor dah ke laut skarang ni..hihik

    ReplyDelete
  3. xpe kak.. story je.. kalau susah sangat takut tak tercerita, akk buat je entry yng berjadual.. :)

    ReplyDelete
  4. same la. time duk rilek, idea datang mencurah-curah tapi bila nak type tu terus plinggg!! *efek bunyi* hilang lesappp!

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Tengah taip blh hilabg tu yg tutup terus je blog. Hehe

    ReplyDelete

My friend say: