Monday, July 14, 2014

Bila Germany Menang World Cup

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat pagi. Haa..sana sini orang duk sibuk cakap pasal Germany menang World Cup. Aku yang tak tengok ni boleh tahu tau. 1-0 kira okaylahkan.

Meriah betul Facebook hari ni dengan penyokong Germany yang begitu bangga dengan pasukan kegemaran mereka. Bila pasukan Germany menang ni, macam-macam ayat yang keluar kat Facebook dan Twitter yang aku baca. Antaranya;
  • German menang sebab dalam Argentina ada Messi (penyokong yahudi)
  • Dalam pasukan Germany ada pemain beragama Islam
  • Dah dapat agak Germany menang sebab berjaya kalahkan Brazil
  • Argentina tu tak kuat mana
  • German menang sebab ada Klose dan Gotze (betul ke tak eja ni)
  • Senyuman manis pemain German..sekian, sekian dan sekian.
  • Menantu yang baik adalah penyokong German (Motip sangat)
  • Sombongnya Messi bila dah kalah (hahaha)
Banyak lagilah yang aku baca sampai pening tengok. Apa pun, dalam kita dok gembira dengan kemenangan German, jangan lupa saudara kita yang sedang diserang oleh zionis tu. Banyakkan doa untuk mereka ya.
Image: Google
Apa pun, tahniah buat pasukan German. Kalian memang layak untuk menang kali ini. Korang yang tak cukup tido sebab tengok bola tu, pergilah qada balik tido tu. Jangan sampai terbabas dah la ya. Hahaha

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. Tahniah la germen ermm lya tak tgk just follow kat Feb je hhee

    ReplyDelete
  2. tahniah tuk german... tak terdaya nak tengok final pagi tadi... nanti la nengaok

    ReplyDelete
  3. salam. tahniah untuk semua team tak kira menang mahupun kalah..mereka sudah buat yang terbaik :))

    ReplyDelete
  4. tak tengok pun..sebabnya x tau arini finale..semlm online fb pun kejap je. pastu arini baru online semula. hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah tuk german even tak tengok. kihkih

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads