Thursday, July 31, 2014

Back To Work!!

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi semua. Kita dah kerja kembali hari ini. Ahaa...tak cuti lama sebab tak ke mana pun. Duduk rumah. Beraya pun setakat ke Shah Alam, rumah abang sepupu. Plan raya Geng Terjah masih dalam perbincangan peringkat pertengahan. Insha Allah, akan berjalan juga nanti.

So, memandangkan hari ni dah mula bekerja dan ramai majoriti orang unit masih bercuti, apa je la aku nak buat sesorang ni kan? kan? Ahai..bosan la sikit. Betul-betul aku, Kelly dan Pn Huda je yang ada. Hmm..nampak gayanya aman gegila aku buat kerja hari ini. INI AKU PALING SUKA. Hahahah

Baiklah..ini update pun pakai phone sajo. Ye la, blogger.com dah kena blok kat ofis. Nak blog walking payahlah sikit ya. Mohon maaf ya kengkawan. Nampak gayanya sesudah sampai dirumah baru dapat blog walking as usual. Harap faham dan tak jemulah nak bertandang ke blog ini ya. Kita update pun samada auto publish tak pun pakai phone kalau sempat.

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. Selamat kembali bekerja kak.. Suami kta pn dh start kje hrini.. Scara otomatik, kta pun start kje blik.. Buat kje2 kt umah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai dah start keje hari ini Mimie

      Delete
  2. selamat bekerja Ainim...samala kita, mula kerja harini...^_^

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads