Tuesday, July 08, 2014

Away From Office

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi semua. Hari ni kita tak pegi ofis. Alasan? Sebab hari ni kita ada latihan untuk sistem baru MTCP. Adoi...kemengantukan yang akan terserlah la nanti.

Bos arahkan pergi, ko nak cakap apakan? kan? Kitakan dah berikrar "Saya yang menurut perintah". Macam manalah rupa sistem baru tu ya? Last year adalah juga pergi bengkel sistem baru ni tapi tak secara detail. Kali ini mungkin lebih detail.

Aku harap satu je, jangalah aku mengantuk. Ngeri woo..nanti mata asyik nak tutup je..huhuhu

Okay...till we meet again

8 comments:

  1. Tak apa ainim belajar ilmu baru go go go ainim

    ReplyDelete
  2. salam. pagi dear hehehe have a nice day!

    ReplyDelete
  3. hehe segar segarkan mata kak ainim !

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib tak mengantuk semalam dik an

      Delete
  4. Kalau ngantuk pun tak per... trainer tu faham bulan puasa... hari lain kalau mengantuk bleh makan gula2 kan... :D

    ReplyDelete
  5. Ilmu baru tu.. Insha Allah.. Ada mnfaatnya..

    ReplyDelete

My friend say: