Friday, July 11, 2014

Ada Tugasan Baru

Assalamualaikum...
Kalau perasan, aku ada update dalam Instagram perihal produk ni. Tapi, apakah ia, nanti aku ceritakan lebih lanjut ya. Cuma ini adalah program untuk mendapatkan kulit muka yang bersih daripada segala jerawat bagai tu. Haa..ni baru dapat ni. Fresh from oven gitu.

Agak-agaknya la kan, macam manalah perubahan yang bakal Ainim ni rasai ya? Aku sendiri pun tertanya-tanya juga ni. Yang buat aku berani nak cuba sebab tiada chemical dan perasa dia blackcurrent. 

Lagi berapa minggu aku update dekat korang ya, wajah terbaru aku. Eh? Hahaha..bukan plastic surgery yang pasti ya kengkawan. 

Okay...till we meet again

*Ada lagi produk nak try dan kena buat review. Kita tunggu dan lihat ya

16 comments:

  1. Akak tak sabar ni nak tengok, jangan lupa ambik gambar sebelum dan selepas tau??? *_^...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ambik kak..nanti kita share ya

      Delete
  2. wah wahh..makin lawaa la nnti yeee

    ReplyDelete
  3. Produk baru ke ni? Nice, nice. ^_^

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi tengok produk nie..tak sabar nak tengok hasilnya tu

    ReplyDelete
  5. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia memang rajin montana. sbb itu dia selalu kehadapan

      Delete
  6. tak sabar nak tengok result nie... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya share result dia ya kak idah

      Delete
  7. laa bukan kak ainim dah putih bersih ke.. :p

    ReplyDelete

My friend say: